barabusgt Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam, kupiłem niedawno megane II 1.9DCI z francji... przywiózł mi znajomy, była lekko stuknięta... wyglądało to na zderzenie z motocyklistą, ale to szczegół bo nie o to pytam ;-) Autko w dniu zakupu miało 121 tyś km, pod maską znalazłem karteczki z przeglądami, ostatni na 119 tyś.... :shock: czyli niby 2 tys przed stłuczką ! Po zarejestrowaniu autka obejrzałem je bardziej skrupulatnie.... okazało się że ktoś zrobił konkretny przeglądzik... wszystkie nowe oponki Michelina, z przodu nowe tarcze i klocki, olej itp.... no i właśnie co jeszcze ? co jeszcze mozna z tej karteczki wywnioskować ? Ta ostatnia pozycja... czy to pasek rozrządu ?? Z góry wielkie dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Courroie onet przetlumaczyl mi jako "rzemień" Natomiast distribution: distribution (Ectaco-Poland) n, rodz. f 1 rozdzielanie 2 przydział 3 podział 4 rozdawanie 5 rozprowadzenie 6 dystrybucja 7 rozmieszczenie 8 rozrząd 9 mechanizm rozrządu 10 rozbieranie składu Czyli na 99% jest to rzemień rozrządu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi