0cool Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Pytałem na alfaholikach, jakoś chwilowo pozostało to bez odpowiedzi. Może jednak u nas jest ktoś, kto podpowie coś na temat poniższego samochodu. http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-distynktive-C23974182.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Artur, powiem Ci tak, kolega miał taką Alfę i bardzo sobie chwalił, teraz kupił kolejną i powiedział, że marki nie zmieni bo to auta z duszą. A tak na serio, to śliczne auteczko tylko jedno pamiętaj, przeglądy rób częściej niż producent zaleca i pilnuj rozrządu bo lubią strzelać jak ktoś przeciąga wymianę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) mi się podoba, warta obejrzenia, po megane będę się rozglądał za 159 piękna jest :) tylko 2,4 i 140hp? w cromie były 2.4 co miały 200hp Audi/VW jest jak Angela Merkel Alfa Romeo jak Monica Bellucci :) Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonnn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 159 2,4 jtd tez mialy 200 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Akurat mam w rodzinie Alfę 156, ale 1,9 JTD i Lybre 2,4 JTD. Kuzyn jeżdżący Alfą narzeka na bardzo słabe przednie zawieszenie i bardzo małą ilość miejsca w środku. Ilość miejsca w środku odpowiada mniej więcej Megance 1, zarówno z przodu jak i z tyłu, ale bagażnik jest mały. Silnik 2,4 JTD jest naprawdę bardzo fajny i wystarczająco mocny do auta tej wielkości, kultura pracy naprawdę wysoka. W Lybrze ten silnik na długiej trasie pali w granicach 6l/100 km, w mieście mieści się zazwyczaj w 8l/100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 warta obejrzenia i na tym należy poprzestać Lewy przód miał przygodę do wysokości drzwi tylnych - stanowisko sprzedającego: auto nie miało żadnej przygody. Dodatkowo jak na złość, w dzień w którym pojechaliśmy ją obejrzeć popsuła się klima Obszedłem kilka razy auto, pogadałem ze sprzedającym i nawet nie chciałem się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi