LuckyLuciano Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 http://cgi.ebay.pl/Pare-choc-Bas-de-Caisse...bayphotohosting Projekt firmy Maxtondesign, proszę o opinie. Chyba zamówię te body-kity, myślicie że warto? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jak dla mnie super ja bym brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jak chcesz jezdzic na 18' to bierz, jak na 16-17' to sobie daruj, bo bedzie wygladac tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 aa feee... przecia to nijak pasuje do scenica ... Ale jak ktoś lubi mieć swój prywatny pług to jak najbardziej TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Idealne na zime A jak bedziesz jechal w góry, to wszyscy bedą puszczać Cie przodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja nie jestem ogolnie przeciwnikiem tego typu bajerow ale to juz troche przegiecie, chyba zaduzy kosmos :P a zreszta badzmy szczerzy bije wiochą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 do scenica to pasowałby jedynie niemiecki cult-style, ale nie takie coś, a pozatym jestem przeciwnikiem szpachli, laminatu i siatexu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuciano Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jak mi znajdziecie dobrze komponujący się tylni błotnik do tych kitów to to zamawiam! Ja mam problemy z goooglarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi