Rolandzikl Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) U mnie od zawsze wiszą Wundery- wanilia, cytryna lub zielone jabłuszko, po wymianie stary zapach leci do bagażnika i tam okazuje się, że daje radę. Kupuje tylko na allegro, bo czasami da się trafić po 2,5 zł. Edytowane 15 Października 2012 przez Rolandzikl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ja nic nie stosuję i jakoś nie ma takiej potrzeby, wystarczy odkurzanie i utrzymywanie czystości wewnątrz. I to już tak w kilku autach, wszelkie dyndające pod lusterkiem, czy na nawiewach smrodki nam przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) California Car Scents (Coronado Cherry) proszę o opinie tego zapachu, może ktoś używał, legendy głoszą, że jest świetny Edytowane 13 Listopada 2012 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Papuga mi się podoba ten Coronado Cherry ale obecnie używam już 2 miesiąc Air Frienda Waniliowego i pachnie nadal :( http://www.samochodowekosmetyki.pl/pl/produkt/1208/air-friend-zapachowy-ludzik.html < Link do Air Frienda Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 a jak z wytrzymałością tego Coronado Cherry? Nie chcę żeby po tygodniu stracił zapach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 spokojnie nie straci zapachu, na miesiąc masz zapach zapewniony :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) nie ma to jak "zapach czystości" w aucie, czasem nawet sprawdza się ulubiony perfum w atomizerze, natomiast czytałem artykuł, w którym nie polecają niektórych sprzedawanych zapachów do aut jako szkodliwych dla zdrowia, ze względu na intensywność i lotność 'agresywnych' oparów Edytowane 15 Listopada 2012 przez marr29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 spokojnie nie straci zapachu, na miesiąc masz zapach zapewniony :( dzięki takiej odpowiedzi oczekiwałem nie ma to jak "zapach czystości" w aucie masz rację, ale chcę spróbować czy ten Coronado Cherry jest faktycznie taki dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Czy jest może zapach nowego auta? Chodzi mi o taki zapach jak się wsiada do nowego auta w salonie. Ciekawe czym oni je spryskują... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 A co w tym zapachu takiego pożądanego????? Jak ostatnio wsiadłem do takiego nowego sceniola III, to jedyne co było czuć, to nieprzyjemny zapach nowych, dedykowanych gumowych dywaników.... Tego smrodu bym się w pierwszej kolejności chciał z auta pozbyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 norbert_p chemical guys new car scent air freshener możesz też psiknąć w filtr kabinowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Osobiście nie lubię żadnych zapachów, które rozpraszają uwagę pod lusterkiem albo te na których zbiera się kurz w kratce. Po gruntownym sprzątaniu spryskuję wykładzinę i siedzenia lenorem. Super sprawa i efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 norbert_p chemical guys new car scent air freshener możesz też psiknąć w filtr kabinowy Butelka kosztuje ok 50zł (0,5l). Znalazłem podobny zapach, który wkłada się w kratki nawiewu (4 sztuki w opakowaniu). Jestem ciekawy czy to to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 może i troszkę drogawo, ale Ja już się przekonałem że lepiej wydać więcej na coś co jest po prostu dobre i wydajne w tym przypadku zapach nie straci się po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ok, cena może i dość dość, ale czy to faktycznie zapach typowego nowego auta czy to tylko nazwa? Na razie zamówiłem zapach California Scents (wiśnia) który polecany jest grono ludzi na forum leona. Przyjdzie, powącham i dam znać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi