knq Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam. Z racji tego, że pozbyłem się swojej Megane pozostało mi po niej kilka wspomnień na sprzedaż. Prosiłbym, aby ktoś rozpoznał moje części i powiedział mi czy są kompletne, bo ja mam takie sobie pojęcie o samochodach, a potrzebuję paru groszy na wakacje :) Części są do Megane 1.4 8V. Proszę także o jakieś wskazówki przy sprzedaży części przez allegro - jaką dać "gwarancję" i jak zabezpieczyć się przed oszustami, aby nie odesłali mi części niesprawnej w zamian za moją twierdząc, że moja jest niesprawna i żądając zwrotu pieniędzy. Fajnie byłoby gdyby ktoś napisał mi ile mogę wziąć za wrzucone przeze mnie części. Monowtrysk z silniczkiem krokowym (nie mam pewnosci czy jest kompletny) Kolektor ssący Komputer z zdjętym immobiliserem (pewności nie mam, bo nigdy z niego nie korzystałem ale dawałem do elektronika, żeby zdjął) PS. Nie bardzo mogłem wybrać odpowiedni dział, więc jeśli ten jest nieprawidłowy proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wszystko wygląda na kompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi