Matis251 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam , tak jak w temacie . Szukam oprogramowania z kablem do diagnostyki mojej Meganki 2 1.5 DCI 82 KM. Kwota, jaką chciałbym przeznaczyć na zakup takiej zabaweczki to 150 zł . Pytam Was o to z tego względu, bo nie każdy pasuje z tego co zdążyłem zauważyć . Mój kolega miał jakiś program który się otwierał w przeglądarce internetowej i niestety nic nie pomogło . Jestem wręcz zmuszony do takiego zakupu gdyż , pojawia się problem z wtryskiem po przekroczeniu 130 km/h na fisie wyskakuje "CHECK INJECTION" ,a nie mam zamiaru wydawać 100 zł za każde podłączenie :D. Czekam na Wasze odpowiedzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi