amdi92 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam. Ostatnio borykałem się z zalanym wnętrzem i postanowiłem je wyprać wysuszyć no i znakeźć żródło problemu. Do tej operacji musiałem wyciągnąć fotele i sterownik poduszek. Po tej operacji zapaliła się kontrolka poduszek. Dzisiaj byłem na komputerze( uniwersalny delphi) i usunął wszystkie błędy , już się nie pojawiają ale niestety kontrolka pali się dalej :D Co możemy zrobić z tym ? błędów żadnych już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Sprawdź połączenia jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdi92 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A to nie wyskakiwał by błąd na komputerze gdyby nie było styku albo coś ? Dodano: 22 wrz 2012 - 19:29 Połączenia sprawdzone a kontrolka nadal się pali:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 To zostało ci tylko podłączenie pod kompa i sprawdzenie błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdi92 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ale błędy są już wykasowane i żadnych nie ma :D komputerteż został odblokowany ( nie wiem o co chodzi ale była tka opcja więc gościu t zrobił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 byłem na komputerze( uniwersalny delphi) Sugerowałbym jeszcze podpięcie pod clipa a nie jakiś uniwersalny komp - może tutaj powstaje właśnie przekłamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi