krzysztof1986 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mam pytanie jak by była lepsza wersja ddt2000 do renault megane classic poj 2.0 v8 rok 97 czy ddt2000 wersja 2.0.9.0 czy 2.3.1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Im nowsza tym lepiej ale w tym przypadku to chodzi o pojemność bazy błędów nie o wersję samego programu Poczytaj trochę a się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 a jest jeszcze nowsza wersja niz 2.3.0.1 bo na tej bazie nie moze mi wykryc modułów ani vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Najnowsza baza do tego programu zajmuje 680MB i z tego co wiem nie ma jej do ściągnięcia jedna firma która ogłasza że ma interfejs i kabel chyba za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddt2000 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jest wersja 2.5.0.0, ale jak w 2.3 nie działa to albo coś masz nie tak z konfiguracją kabla albo twój scenic nie ma jeszcze lini K+L. Do tego silnika może się okazać pomocny program xr25pc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A skąd pobrać te program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Najlepiej kupić :D podobno jest też coś takiego ja google ale to może być tylko plotka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi