kallus Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam. Kupiłem właśnie niezarejestrowaną Meganke. Samochód kupiłem od faceta, który go sprowadził z Niemczech. Wcześniej był on sprowadzony do Niemczech z Danii. Dostałem od tego faceta umowę z komisem niemieckim i taki zielony papierek( to jest duński dowód). Niebardzo wiem co teraz robić, jak go zarejestrować? Prosze o dokładną instrukcję jak i co pokolei robić. Dzięki z góry i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 idź do wydziału komunikacji tam się wszystkiego dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Po kolei Ci nie powiem bo nie miałem takiej sytuacji lecz słyszałem, że trzeba opłacić Cło, przetłumaczyć papierki, zapłacić Skarbówce :/, no i wtedy rejestracja wiem, że koszt opłat to 1300 zł(a jaka kolejność to musisz sam gdzieś wyszukać z penością rejestracja na samym końcu). Jeśli wprowadzam kolege w błąd to proszę mnie poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 dowiedz się przede wszystkim czy na podstawie tego "zielonego papierka" i umowy komisowej zarejestrują Ci auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi