piechtor Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam, mam dwie sprawy. Jestem swiezo upieczonym posiadaczem renault megane 1.6 96r. Z gory przepraszam za pewne niescislosci... 1) jak stoje w korku (Wrocław-standard) szaleje mi obrotmomierz. Wskaznik skacze miedzy 5 a 15?W tym moencie silnik nierowno pracuje? W czym moze byc problem? 2) przy najechaniu na dziurke lub jakas nierownosc slychac z przodu "tłuczenie" = tak jakby cos sie obijalo. Sprawadzalem nic nie wisi (w sensie nic sie nie urwalo). Na moj gust cos w kolach? Pomoze ktos? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 1) krokowy, cewki itp - było dużo na forum 2) masz w zawieszeniu coś wytłuczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechtor Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi