dandaw Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam serdecznie !!! Przepraszam na początek, że dokładnie nie obejrzałem forum. Być może ten problem już ktoś miał, mianowicie. Sprowadziłem autko z zagranicy, uderzone w zasięgu tylnym (lewy błotnik, klapa i to wszystko). Nie mogę odpalić auta, rozrusznik ładnie kręci, świece ok. Czy meganka ma jakieś zabezpieczenia o których nie wiem Pozdrawiam dandaw Renault Megane 1.6 benzyna 97r. automat, klima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Czujnik uderzeniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandaw Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 a gdzie on się znajduje, albo link do jakiejś stronki, żeby zobaczyć jak to wygląda każdą sugestię sprawdzę dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ftp://renault:[email protected]/ Szukaj pod maską, przy aku lub zbiorniczku płynu hamulcowego. Z reguły są to takie okrągłe włączniki o podstawie kwadratu do którego dochodzą 3-7 przewodów.(kolor kapturka ochronnego czerwony lub czarny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandaw Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wiem, że jest czujnik wału korbowego i trzeba go ewentualnie wyczyścić, jeśli nie pali, znalazłem na forum który plik mam otworzyć z ftp'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 przejrzyj ftp'a coś powinieneś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandaw Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 koło zbiorniczka jest coś takiego, ale próbuje wcisnąć i nic, sciągnąłem kapturek i widzę mały plastik jakby okrągły, coś tam lata, wciskam opuszkiem palca i wraca, ale to nie jest takie uczucie jak wcisnę jakiś wyłącznik (tzw. pstryk) [ Dodano: 2007-11-04, 13:10 ] proszę o więcej sugestii, jutro posprawdzam wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 może dobrze było by podłączyć pod kompa? będziesz miał wszystko jasne, bez zbędnych kombinacji! [ Dodano: 2007-12-04, 11:18 ] znalazłem w instrukcji, że za zbiornikiem płynu chłodniczego masz przełącznik. bodajże odcina paliwo przy gwałtownym zderzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Chodzi o ten włacznik??Jest to system odcinajacy dopływ paliwa podczas zderzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi