CareK Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 zawisza1980 - w którym miejscu pisałem, że dostaje się go z automatu? Gdybyś uważniej przeczytał moje wypowiedzi, to zobaczyłbyś, że tutaj wyraźnie wskazałem, że formularz zwrotu prowizji można wypełnić po 7 dniach od zakończenia aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie zawsze. Na dowód w załączniku część moich opłat allegro. Po co mi dowód w załączniku, częściowy koszt wystawienia jest zwracany tylko w chwili wystawienia aukcji z ceną minimalna która została osiągnięta. Zwracany jest koszt ceny minimalnej, zresztą nie we wszystkich kategoriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W takim razie wg tego co piszesz, to Allegro za wystawienie tej aukcji pobrało ode mnie tylko kwotę za cenę minimalną. Za wystawienie nie pobrali. OK, fajnie wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi