Gość eseli Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam Wędrując po www natknąłem sie na taką ciekawą rzecz. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 widac obramowanie gdzie bylo malowane nawet na tym ostatnim zdjeciu z 5 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 wszystko ładnie i ciekawie tylko, czy jak spotkasz na drodze rzetelnego policmana to dowód idzie do jego kieszeni, czyścisz lampy i dopiero odbierasz, nie mówiąc już o przeglądzie... chyba że to jakiś specjalny szprej tuningowy który przepuszcza odpowiedznie barwy światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Obramowania można byłoby się pozbyć - bardziej starannie oblejając lampe (fota 3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Mi się tam podoba a zresztą jaki policeman sie zorientuje że to nie jest tak oryginalnie ??? już predzej bał bym się przyciemnianych gdyby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 MOTIP cos takiego robi. Wiem, bo mialem kiedys taki spray (w koncu nie uzylem - pewnie jeszcze gdzies jest) na puszce bylo napisane, ze gwarantuja przepisowa przepuszczalnosc swiatla, bez zmiany barwy, do 2 lub 3 warstw tej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Widzialem "tak" wiejsko stuningowanego golfa :) Tam byl po prostu czerwony migacz, zaje*albym za takie cos debila, w ogole nie widac, ze sygnalizuje a stalem za nim chyba 3 metry. W tej megi mi sie podoba, autko wydaje sie czyste, pomijajac jakosc wykonania to jezeli daje pomaranczowe swaitlo to mi sie podoba :), za pomysl oczywiscie piontka :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 eseli, mozesz wrzucic jakies foty z zapalonymi wstecznymi i awaryjnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 To jest z forum angielskiego. Gosc tam wlozyl mocne diody led koloru zoltego i swieci mu na pomaranczowo z tego co sie chwali! (mi sie to koszmarnie nie podoba - zreszta nie widzialem jeszcze swiatel ktore bylyby inne, a jednoczesnie ladniejsze od seryjnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 najładniejsze są i tak lampy z fazy II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi