sebamich Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum i od nie dawna posiadaczem meganki 1.6 8v. Mam pytanie: nie mogę sprawdzić ile spala to auto poniewarz jest zepsuty napęd prędkościomierza, który podobno jest w skrzyni biegów i nie tak jak w oplu czy w innym, można go wyjądź ręką. Tutaj podobno trzeba rozbierać skrzynię. To jakaś masakra. Proszę o info na e-mail [email protected][/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 prośba do administracji o poprawienie błędów ort. :-? co do problemu z autkiem to nie pomogę :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franz998 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 dla mnie to pytanie jest Na spalanie składa się wiele czynników...styl jazdy kierowcy,dobre ciśnienie w ogumieniu,spr.hamulce,tzn zaciski nie blokują się,dobre paliwo itp...koledzy dopiszą się ;-) Sprawdz sobie w książce i będziesz wiedział co producent podaje,oczywiście odbiega to trochę od realnego zużycia. Mam scenica I i powiem Ci,że na trasie przy spokojnej jezdzie wyjdzie mi ok 7l/100 km,tankuję 55 ltr jade do Wrocka i z powrotem i trochę mi zostaje,zrobie ok 750km na baku.W miescie zlapie do 9,5 ltr. Teraz mam lpg,to nie zastanawiam się już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 sebamich użyj opcji szukaj.. problem był już poruszany kilka razy na forum więc znajdziesz odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi