CareK Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Sam to wycinałeś na miarę, czy dałeś gdzieś do wycięcia? Efekt super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 wszystko wycinałem sam .od A do Z.wycinasz odpowiedni płat skóry i kleisz.a póżniej dopiero wycinasz,docinasz obcinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 bardzo ładnie to wygląda, dodaje klasy megance mimo wszystko, że sama w sobie ma już klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Gratulacje. Rozumiem, że ta wersja nie ma airbagu pasażera. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 na zdjęciach widać, że ma, ale to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 co tu duzo gadac gratulacje za zdolnosci manualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Basenji , w megane 1 airbag pasażera jest inaczej umiejscowiony niż w MII .. patrz na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 no właśnie mam poduszke pasażera ale jak napisał zdunman to nie przeszkadza.a co byście doradzili ,jak zrobić siedzenia?ja myślałem że po bokach dam czarną skórę a środkiem ten brąz co kokpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 a czy ta brązowa skóra na fotelach nie będzie się szybko brudzić (np. w lato) od jeansów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Myśle że nie.bo to jest typowo tapicerska skóra używana do foteli,wypoczynków i innych mebli tapicerowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja bym zrobil na odwrot: srodek czarny, a boki braz. Ale Twoj samochod, Twoja decyzja... Super ci to wyszlo koleszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 muszę to wszystko przemyśleć,poprzymierzać,może kolega JAZEL ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Z drugiej strony, zawsze jak jestem u Ciebie (w Wadowicach) na kremowkach to leci mi krem miedzy nogi (bez skojazen), puder tez. Nie wiem z ktorego koloru latwiej sie zmywa/mniej widac ;-) Btw. jakas laska mnie zaprowadzila tam do knajpy Paradajs. Od tamtego czasu bywam w Wadowicach. Tak, zeby sie przejechac, papieza odwiedzic... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Genialna robota! Czy nie masz nic na przeciw, żebym sobie pomysł od Ciebie odgapił? Jakiego kleju używałeś? Pytanko do ogółu: Autko jest żółto-niebieskie, wewnątrz oświetlenie na niebiesko. Jaki kolorek byście w tej sytuacji wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 LUCA bierz i rób.jak tylko dasz radę to bierz się za to.mnie było o tyle łatwiej że ja mam ze skórą doczynienia na co dzień bo jestem z zawodu szewcem.ja na tej desce górnej miałem nie goły plastik tylko była obszyta skajem i do tego użyłem kleju o nazwie SAR który jest stosowany u nas przy produkcji obuwia.a do plastiku zwykły BUDAPREN ,tylko żółty[jest mocniejszy niż biały].bo na skaju budapren wogóle mi nie trzymał.chociaż moja żona w megance ma górną deskę plastikową,bez skaju,nie wiem jak masz ty LUCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi