cygus22 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam Mam problem z Internet explorer podczas uruchamiania ddt2000. Gdy uruchamiam normalna wersje ddt2000 laptop pyta o uruchamianie skryptów i formatów ActiveX oczywiscie zgadzam sie na to i zaraz po tym pokazuje mi sie błąd INTERNET EXPLORER HAS STOPPED WORKING. Dodam ze mam windowsa 7 i robilem aktualizacje IE. Jeśli moze ktoś pomóc to bardzo bym prosił. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek-Ka Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam Myślę że to powinno rozwiązać problem. http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_other/internet-explorer-has-stopped-working-message/76fb744d-a7a0-4b67-91c5-a524c901af5a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi