erni Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 witam serdecznie jestem pierwszy raz na forum wiec proszę o wybaczenie jeżeli napiszę, zrobię coś niezgodne z regulaminem co prawda powinienem się zapoznać z regulaminem ale nie miałem zbytnio czasu od 6 miesięcy jestem posiadaczem megane 1,4 16v 2001 rok dotychczas nie miałem problemów ale od jakiegoś tygodnia moja megane miewa humory z paleniem zwłaszcza na ciepłym silniku wszyskie kontrolki gasną , słychać pompę a nie chce załapać, jak to w zyciu bywa dzieje się to wtedy kiedy mam coś waznego i tak też było dzisiaj, życzliwi Renaulci pomocy. pozdrawiam erni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi2 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Proponuje wyciagnac wtyczke z czujnika polozenia kola zamachowego i podgiac piny . Objawy powinny ustapic . seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam bardzo dziekuję za odpowiedź i pomoc przewody były bardzo napiete wiec ruszyłem nimi i faktycznie pali 10/10 mam nadzieję że nie będzie konieczności zakupu nowego czujnika jednak mam pytanie czy czujnik sie zużywa i gdzie ewentualnie kupić jak najtaniej? jeszcze raz dziękuję erni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi