mineczka Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam! Baaardzo byłabym wdzięczna o informację gdzie dostać/udostępnienie nawigacji Carminat do mego autka (w temacie opisane). Przeszukiwałam te forum ale raczej nie znalazłam mego modelu. Autko jest w podstawowej wersji, posiada tylko "biedny" czarno-biały wyświetlacz. Z niecierpliwością czekam na radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1610&...hlight=carminat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdadi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Renault Scenic nawigacja - Carminat, podczas upgrade, pokazał aktualną wersję systemu i tą na CD, więc poszło OK... po kilku sekundach ekran zgasł i wyłączyłem silnik... ekran od GPS już się nie zaświecił, CD- coś tam mruczy, że niby czyta, ale nie oddaje CD... Ratunku... Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi