DrNO Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 voodoo22, rozumiem, że już załatwiłeś zniżki -60% dla naszego Forum :) a możesz napisać kiedy wchodzi jaka wersja nadwozia, ewentualnie, co dostaniemy na wstępie po premierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo22 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 kiedy wchodzi jaka wersja nadwozia do czego :) .... produkcji czy sprzedaży ? meganka "glowna" bedzie miala premiere teraz. hmm ale by sie chcialo powiedziec o reszcie ... lecz coz. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 co mnie tam produkcja... do sprzedaży, do salonów, jazdy testowe, lizanie tapicerki, wąchanie silnika, mnie interesuje kiedy będę mógł dotknąć tego auta. To tak jak z chodzeniem po górach, zdjęcia szczytów mnie rybka obchodzą, ja tam wole sam wejść i pstryknąć fotkę, wtedy ona ma jakieś znaczenie i przekaz :] Wiec pytam jeszcze raz, voodoo22, co możesz powiedzieć na temat tego kiedy, do salonów, wchodzą jakie wersje nadwoziowe i wyposażenia? wiadomo coś na temat cen? podstawowego wyposażenia/wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 W salonie dostałem informację, że htb będzie dostępny w listopadzie... gt niestety dopiero w przyszłym roku i to pod koniec :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Króciutki artykuł o nowej Megance na Dziennik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Czy to będzie nowy scenic? :shock: http://www.v10.pl/galeria/renault,scenic,0...4059,0,jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 jak to będzie nowy scenic to już mi się podoba, przód fajny, lusterka boczne ok, tylnych lamp jestem ciekaw, a żeby było pięknie to alu minimum 18 cali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Właśnie przód nowe Scenica jest ok, ale te tylne lampy :) :) kształt lamp tylnych widzianych z boku jest ciekawy, tylko jak one wyglądają w całej okazałości :P :P Poczekajmy na kolejne zdjęcia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
da_marcus Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 co do grafiki to fakt może to być nowy Scenic ale te zdjęcia autka pod białym nakryciem mi jakoś nie pasują. Za duże jak na Scenica nie przeglądałem całego tematu więc nie wiem czy coś takiego już było ale wkleję http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ult_scenic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 scenic dodany przez da_marcus duzo bardziej przypadl mi do gustu takim moglbym sie wozic :) moim zdaniem przod podobny troche do C4 picasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Dokładnie rcwawa, ten przód to jest tak jakby plagiat z C4 Picasso, a to Renault nie przystoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 tak to wyglada http://img56.imageshack.us/my.php?image=scvsc4mz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo22 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 a mi sie musi podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajn Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 a tu coś więcej o nowej megi http://www.autokrata.pl/lod/4712/renault_m...-_wiemy_wiecej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 w gazecie wyczytałem, ze nie wiadomo do końca czy pojawi sie wersja sedan:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi