Luca Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jak w temacie. Czy trzeba demontować wszystko po kolei od góry, czy jest jakiś szybszy sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 luca,wyciągasz popielniczkę i po bokach masz 2 śrubki.tylko musisz mieć klucze TORX.i jak to odkręcisz to dalej będziesz widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Marcin, normalnie nie Ci się do końca życia nie wywdzięczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Dobrze wiedzieć .. żarówka mi sie spaliła i teraz sobie bez problemu sam wymienię ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja mam w planie wymienić żarówki na diody uv, a ikonki pociągnąć lakierem, świecącym w uv... Niby wiocha w moim wieku, ale mi się podoba :) Coś mnie ostatnio wzięło na totalna zmianę wnętrza autka. Sześć lat jeździłem, a jedyna zmiana pod siebie to było dołożenie niebieskiego na blachy i obszywane dywaniki... :) :) Chyba mam opóźnione dojrzewanie, normalnie takie rzeczy robi się w wieku 19 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi