adlerkm Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam serdecznie .Posiadam Clip i chciałem zmienić oprogramowanie w kalkulatorze silnika ale Clip chce ode mnie kod. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym temacie ?Kod urządzenia oczywiście mam - problem jest z kodem przed samą aktualizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie zaprogramujesz tego bez dostępu do kalkulatora kodów, dotychczas nie udało mi się oprogramowania nigdzie w sieci do tego celu znaleźć [darmowego]. http://immo-code.com/icc_pin_code_renault_dacia.html Ten program generuje kody do CLIP'a, ale ciężko go znaleźć w pełnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlerkm Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dzięki . Myślałem że ten program służy ,jeżeli chodzi o Renault do generowania kodu wejścia i wyjścia. Ale z dostępnością to fakt jest nieosiągalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaketom Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Aby zmienić oprogramowanie w sterowniku silnika, potrzebujesz kodu do REPROGA generowanego na podstawie kodu żądania podczas aktualizacji. Odezwij się do mnie na priv a wygeneruję Ci kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlerkm Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Dokładnie kolego do reproga .Orientujesz się może czy do każdego kalkulatora potrzebuje ten kod ? Dzięki za zaoferowanie pomocy, w weekend będę kombinował może prędzej Edytowane 9 Stycznia 2013 przez adlerkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaketom Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Do zmiany softu w każdym kalkulatorze potrzebujesz kod do programowania. Ogólnie są one pobierane z Renault.net ale jak wiadomo większość ma klona Clip'a, a on nie pobiera kodów i trzeba sobie radzic w inny sposób :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norb Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Czy po aktualizacji sterownika silnika trzeba wszystko ustawiać od nowa np. karty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Karty nie, ale konfiguracja na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi