kuba90 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam podczas ruszania glownie z 1 biegu to silnik mi szarpie glownie jest to skrzynia tak mi sie wydaje teraz mam problem poniewaz na kazdym biegu to mi sie pojawia te kangurzenie:( bardzo prosze o pomoc co mam zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ja bym obstawiał na krzywy docisk sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie koniecznie krzywy. Ale po prostu sprzęgło do d*** :) i pewnie prosi się już o wymianę. U mnie jest identyczny efekt przy ostrej próbie ruszenia z 1 biegu. Już powoli ustalam datę wymiany kompletnego sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbonne Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam Mam tosamo w mojej Meganie tez podejrzewalem sprzęgło trzeba wymienić komplet. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzibziak Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja bym zaczął od sprawdzenia mocowania zespołu napędowego, ale tak solidnie, jak tu okaże się wszystko ok, to tak jak piszą przedmówcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Mocowanie zespołu napędowego nic nie da. Mam wszystkie nowe poduszki!!! I nie jakieś g***o tylko SASIC. Od strony skrzyni nowa, ta z prawej strony nówka (oryginał SASIC'a jest olejowa) oraz łącznik pod spodem auta mam mocniejszy (twardszy) od diesla. Wszystko trzyma się elegancko. A po zachowaniu auta widać że to sprzęgło. Po prostu nie radzi sobie z przeniesieniem 100% mocy na koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi