krzxyz Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Piszę z prośbą o pomoc. Potrzebuję informacji na temat demontażu pompy niskiego ciśniena w moim aucie.(Megane Classic I phI, 1.9 cdi 2001.) Wiem gdzie jest umiejscowiona, dojście jest makabryczne i nie chcę niczego zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jest kilka manualów w dziale download. Nie jestem pewny ale myślę, że na pewno coś tam znajdziesz. Tak w ogóle to ten temat założyłeś w złym dziale. Napisz do administracji o jego przeniesienie, bo pewnie zostanie usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzxyz Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Ściągnąłem i przejrzałem sporą część instrukcji i schematów z działu download i znalazłem pobieżne wzmianki. Lecz to dla mnie za mało bym mógł rzucić się pod samochód bo tam jest pompa paliwa - niskiego ciśnienia. Jest usytuowana na wysokości akumulatora od strony podłogi w zagłębieniu. Prawie wszystko ją zasłania. Edytowane 6 Lutego 2013 przez krzxyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi