Adam68 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Myslalem, myslalem i w koncu sie zdecydowalem :roll: Moja stara Megi wyslalem do lamusa i nabylem nowa z 2004 roku. Mam teraz 1.4 ccm 16V wersja Dynamic Saloon. Oponki 205/55/16 na aluskach. Ciekawe co inni szanowni forumowicze mysla o tej wersji Megi? [za multipostowanie otrzymujesz czerwoną kartkę]-Robak [ Dodano: 2007-11-23, 20:15 ] Chcialem zauwazyc, ze ten dzial jest pelen multipostowania i wydaje mi sie ze taka jest- lub byla jego idea. Proponuje stwozyc tutaj tylko jeden temat i porady lub zapytania pisac tylko w komentach, unikniemy wtedy multipostowania. Pozdrawiam goraco Czy Szanowny Mod Robak moze mi pokazac ktory post opowiada o tym co moj w tym dziale? Uderz w stol a nozyce sie odezwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi