FrancuzBZ Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Co sadzicie o tym grajku, bo wlasnie zamierzam je kupic... Główne właściwości DEH-2900MP * Maksymalna moc wyjściowa MOSFET 50Wx4 Watt * Tuner AM/FM * Odczytuje MP3/WMA/WAV * Panel przedni Zdejmowany * Podświetlenie wyświetlacza białe LCD * Podświetlenie przycisków Czerwone * Menu wyświetlacza w kilku językach Ang. * Automatyczne wyciszanie dla telefonu komórkowego Połączenia DEH-2900MP * Preout RCA 1 (T) * Możliwość podłączenia fabrycznego sterowania * Złącze ISO Właściwości - Tuner DEH-2900MP * Adaptacyjny RDS * Komunikaty drogowe * BSM (Pamięć najsilniejszych stacji) * Auto wyszukiwanie alternatywnch częstotliwości * Pamięć zaprogramowanych stacji 18 * Auto/Manualne wyszukiwanie częstotliwości * PTY (wyszukiwanie i alarm) Właściwości - Odtwarzacz CD DEH-2900MP * Odczyt CD-R/RW * MP3 * WAV * Windows Media Audio (WMA) * CD Text * Wyświetlanie informacji tekstowych MP3 * Wyszukiwanie ścieżki/Skan/Powtarzanie * Pamięć ostatniej pozycji * Odtwarzanie w kolejności losowej Właściwości - Audio / Wzmacniacz DEH-2900MP * Zrównoważenie * Fader * Miernik Bas/Treble * Loudness (dwustopniowy -low,high) * SLA (Regulacja poziomu źródła) * BBE * BMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUDZIKKK Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Dożuć troszkę kasy i kup DEH 3900MP. Ja mam takie i jestem z niego zadowolony. Posiada wyjscie AUX :) Naprawde super sprawa! Muzyki słucham z MP4, i mam dużo miejsca w schowku bo nie woże żadnegoetui z płytami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ja tez mam 3900 i powiem tak jak za cene 300zł za nowe to nawet jeszcze ujdzie ale w gruncie rzeczy liche to radio, miałem wcześniej jedenn z lepszych modeli boschmanna i grało o niebo lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 FrancuzBZ, do tego modelu nie podepniesz pilota Pioneer (90zł). No chyba, że dokupisz przejściówkę (120zł) do pilota renault (50-60zł). Radia sterowane pilotem Pioneer mają literkę P przed numerem. Tu masz poglądowe rozwiązania. http://www.allegro.pl/item270926532__pione...cja_sklep_.html http://www.allegro.pl/item271594211_adapte..._interface.html http://www.allegro.pl/item273165754_philip...t_i_innych.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Francuz - mam takie właśnie radyjko i jestem z niego zadowolony. Zwykłe radyjko na płyty, które dość ładnie gra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi