Easy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 witam, jak co roku tak i w tym przeprowadzana jest akcja "Świąteczna paczka". Info [ciach]wiatecznapaczka.pl Ponieważ pomyślałem, że dobrze jest pomagać w tego typu przedsięwzięciach napisałem tam maila z prośbą o szczegóły. Może ktoś z Was również chciałby się przyłączyć do akcji na terenie Krakowa lub jakiegoś innego miasta w Polsce. Mam nadzieję, że uda nam się zmobilizować bo cel jest szlachetny. Wklejam poniżej treść swojego maila i odpowiedzi którą otrzymałem. Jeśli ktoś będzie chętny konataktujcie się albo ze mną, albo bezpośrednio z organizatorem. "Dzień Dobry, rzeczywiście nasi wolontariusze w sztabach akcji Świąteczna PACZKA potrzebują pomocy kierowców. Termin rozwożenia paczek to 14- 16. XII /14- godziny popołudniowe, sobota- cały dzień, niedziela- mniej więcej do godz. 16/. Szczegółowe ustalenia godzin należą do wolontariuszy w sztabach. Nasi wolontariusze działają w całej Polsce- dlatego proszę o informację, w jakim mieście mógłby Pan pomóc. Jeśli Pan się zdecyduje wtedy skontaktuje Pana z liderem odpowiedniego sztabu. W załączniku przesyłam ogólną informację prasową na temat akcji Świąteczna PACZKA. " "Witam, Szanowni Państwo, chciałem zapytać czy potrzebują Państwo osób z samochodami do rozwożenia paczek świątecznych (na zasadzie wolontariatu oczywiście) ? Jeśli tak, prosiłbym o określenie w jakim okresie potrzebne są takie osoby, jakie przedziały czasowe wchodzą w grę, ktróre dni. Pytam ponieważ chciałem przyłączyć się do akcji, jednocześnie jestem członkiem klubu renault clio (www.krc.cn.pl ) i chciałem na forum ww klubu rozpropagować akcję ( http://forum.krc.cn.pl) i potrzebuję informacji organizacyjnych w celu umieszczenia ich na stronie głównej forum klubowego. " Mam nadzieję, że pomożecie pozdrawiam Ja ze swojej strony tez zwracam sie do Was z prosba, jak ktos ma mozliwosc to pomozcie. Ja na pewno pomoge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 chciałem Was również prosić o zaangażowanie się w akcję w miarę posiadanych możliwości "czasowo-sprzętowych" :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 jeśli w poznaniu działacie to ja się zapisałem do wolontariatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi