Vivaldi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 było pół godziny kolejki to połaziłem tam i tu i zacząłem sobie zadawać pytanie : jakie wymogi prawne i ekologiczne mają myjnie ręczne ? One są pootwierane w miejscach nazwijmy je poPEEGIERowskich, garażach, magazynach i nie widać przeróbek odpływów. Jak to przechodzi u ekologów ? Dwóch na boku silniki pucowało a spod auta wszystkie kolory tęczy[hehe]. Nie pytałem wprost, bo cóż chłopaki w gumowcach mogą wiedzieć a na nijakiego szefa nie trafiłem co by luźną ;-) rozmowę zacząć. Kontroluje ktoś proceder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 tak, musisz miec jakis odplyw nieczystosci jak tego nie ma to pierwsza kontrola zamyka mjnie, to nie jest taki proste jak sie wydaje bo teraz ta ekologia itp kiedys sie dowiadywalem o tym troche bo chcialem otworzyc taki punkcik ale wszystko szlag trafil wlasnie przez to ze ciezko znalezc miejsce z kratkami sciekowymi u mnie tzn we Wroclawiu jest pare myjni na parkingach supermarketow - wiadomo sa tam kratki zeby woda sie nie zbierala itp i tam mozna robic myjnie bez problemu zapewniam cie ze o ile myjnia jest legalna to jest "ekologiczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi