adiradom Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam. Mam pytanie . Czy wejdą mi bez problemu do scenica I ph I koła w rozmiarze 205/55 R16 i czy nie będzie problemu z maksymalnym skrętem ze względu na szerokość opon? Ma ktoś moze podobne koła zamontowane? Prosiłbym o fotki jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoRadom Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Cześć słuchaj taki rozmiar powinien Ci bez problemu wejść, ja osobiście zzakładałem takie koła klientowi do scenic I ph II 1.9 dCi, A więc wydaje mi sie że bedzie wszystko grało ,Oryginalnie bły 16' tylko na profil 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiradom Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wszystko ładnie weszło także potwierdzam. Felgi 16 cali ET 38 + oponki 205/55/R16 wchodzą do scenica I Ph I bez problemu. Nic nie obciera nawet przy max skręcie i nie przyciera błotników na dołkach. Opony ładnie się schowały w nadkola. Jak ktoś ma ochote zobaczyć jak to wygląda to mam foto na profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda1725 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 A jakie oponki kupowałeś ? felgi miałęś orginalne renault czy coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roberttbu Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ja mam felgi 17 cali .tu masz foto z linkiem http://tablica.pl/oferta/alufelgi-17-4x100-opony-215-40-17-renault-itp-CID5-ID3bGMt.html#4f11df4d2c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi