jazel Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W Megankach jest generalnie slaby lakier :-/ Ja przewaznie myje na bezdotykowej (chociaz nie wiem, czy tem mikro-proszek nie jest gorszy dla lakieru od szczotek) albo miekka szczotka pod domem. Na automaty jezdze tylko jak jest bardzo zimno, a ja bardzo musze umyc samochod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak jest ciepło to sam myje, jak zimno to automat bo nie zmarznę czekając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Po mino że moje autko ma już 9 lat to myje je w myjni ręcznej... Po 1. Myją bardzo dokładnie (łącznie z progami w środku auta) a na końcu osuszają autko :) Po 2. Mam 1km do niej :) Po 3. Biorą 10zł za mycie auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Po 1. Myją bardzo dokładnie (łącznie z progami w środku auta) a na końcu osuszają autko :) Po 3. Biorą 10zł za mycie auta Koniecznie podaj namiar na myjnię. Może kiedyś będę w okolicy to obiecuję, że skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Kiedy pogoda jest ok myje auto samodzielnie. Kiedy robi sie zimno to korzystam z automatów (głownie na BP), jak ktoś ma złotą karte BP to za 10zl jest program zloty: szczotka, piana, wodotryski, etc suszenie i wosk na gorąco. lakieru mi jakos nigdy nie porysowaly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Danielossss nie pamiętam numeru ale myjka mieści sie na ul. Jagielońskiej jakieś 150m od skrzyżowania z ulicą Sabinowską :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 wosk na gorąco A daja gratis taka szmatke do zmycia tego syfu z szyb, jak kiedys na Shell'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Cala frajda polega na tym ze masz go i na szybach, bo padajacy deszcz od razu "ucieka" z szyby bez uruchomienia wycieraczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 MrTea, jak będziesz to weź numer telefonu i adres, bo strasznie interesuje mnie te 10 zł. I zapamiętaj na przyszłość: stałych usługodawców warto mieć w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Danielossss teraz syf na dworze więc auta nie będę mył ale jak będe w pobliżu to podjade po telefon :) Aha.. 10zł jest za Scenica ale np. za mniejsze auto np. Nissan Almera biorą 8zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dlatego poczekam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 automat ze wstepnym myciem karcherem+aktywna piana+suszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wiaderko gabka plyn do garow... autko myje rzadko bo mieszkam w deszczowym kraju a na swieta niemusze myc bo lece do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneq Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 myjka ręczna. moje ręce, wiaderko z szamponem dla samochodów i wąż z bieżącą wodą. potem czasem jakaś pasta. mam na to czas i lubię to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz.rozycki Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 zdecydowanie myjnia ręczna. po każdej wizycie w automatycznej myjni zostają dwa brudne miejsca na klapie bagażnika, między światłami a szybą. (wersja hatchback) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi