MrTea Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Mniej więcej tak wyglądają wykonane tarcze do Megane 1 :) Co do ceny to gość ma dać mi znać ile będzie za nie chciał Ja Wam sie widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 są świetne! :) :) :) :) :) :) jestem zainteresowany ;-) hehe żywcem z laguny II :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 wlasnie z Jazlem dzis jedziemy do tego samego faceta. MrTea, jestes zadowolony? jak to sie w aucie sprawuje i prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 jak jest technika druku :) ? jakiej firmy mam szukac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 DrNo.. jeszcze ich na żywo nie widziałem... dopiero będę je miał w tym moze przyszłym tygodniu :) hehe.. będę królikiem doświadczalnym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 my z jazel'em je zobaczymy wczesniej :) zdamy relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 DrNo Sprawdź z łaski swojej czy gość zrobił dziurki na slupki przytrzymujące wskazówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Tez jestem zainteresowany jaka bedzie tego cena i czy jakbym chciał zmienic podświetlenie to musze jeszcze cos zmienic??patrzyłem na manuala do zmiany podświetlenia to jaka plexe trzeba było wycinac jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ja na pleksę chce nakleić czerwona przeźroczystą folie samoprzylepna, i będę miał nie bursztynowy kolor ale ładny czerwony :) Tak w clio miałem zrobione i było git.. a co do innego sposobu to już jest dużo więcej zabawy ... albo usuwasz pleksę i wstawiasz inna bez barwną albo diodami :) Cena ok. 45zł za komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Licznik fajny :) a obrotomierz suuuper! :) pozdr... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 szkoda tylko, ze moj silniczek nie kreci do 7rpm... bo ta 7 fajna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 MrTea, niestety w przezroczystej folii nie ma jeszcze dziurki. sa tylko w czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 MrTea dawaj namiary bo ja jestem chetny od razu!! Super te tarcze i nie oblatane jak biale,zreszta biale juz mialem w R19 i szybko mi sie znudzily i pozniej zrobilem srebrno-carbonowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beyond Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam od jakiegos czasu poszukiwałem białych tarczy zegarów do megane Ph I z zegarkiem analogowym . Jednak nikt takich nie posiadał , Więc gdy byłem juz dostatecznie zdeterminowany postanowiłem przerobic tarcze znalezione na forum . A oto efekt mojej pracy : Wersja 1 Wersja 2 Wersja 3 Wersja 4 I co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 mi się nie podobająm,za to te co Marco zrobił,srebrno-carbonowe pełen wypas-też chce takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi