piotrdziwanowski Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Po wjeździe w kałuże auto zgasło i pojawił się komunikat awaria. Elektroniki teraz ten komunikat wygląda tak oktoppel start of . Auto nie chce odpalić! Czy ktoś może mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziwny ten komunikat, nawet google nie tłumaczy. Jaki to język? Czy to jest pełna treść komunikatu? Auto w ogóle nie reaguje na przycisk START/STOP? Napisz coś więcej. Na początku na pewno trzeba by sprawdzić czy nie zalało skrzynki połączeń w komorze silnika, może moduł UCH w kabinie. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 miałem kiedys coś podobnego (bez komunikatu) duża kałuża, ale też wielka dziura - u mnie zadziałał czujnik zderzeniowy, czy jak to się fachowo nazywa. Po wciśnięciu auto zapaliło normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jaki to język? Holenderski wg. mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi