Vivaldi Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3899961 sporo w tym prawdy :-( warto przeczytać całość ale jak nie macie czasu zacznijcie od połowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Chyba już gdzieś to widziałem ;-) i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 też to czytałem, dosyć trafnie zakreślił obraz sytuacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Warto poświęcić 5 minut na przeczytanie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 widziałem i czytałem ten esej... hehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie mam pytan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 moim zdaniem szkoda czasu na czytanie takiego g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 że mu się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Chłopak/Pan miał wennę oraz (tak mi się wydaję) środki na odwagę :) Ale w tym co pisał jest dużo prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 hej, niedawno kupowałem samochód, to co ten koleś pisał szczera prawda, dziesiątki samochodów oglądałem, z komisu bił się w pierś ze auto nigdy nie bite,.. a gołym okiem było widać, że żadna szczelina nie jest równa o przebiegu to już nie wspomnie. Szkoda w ogóle gadać może jeden na 100 handlarzy jest uczciwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratan1 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 100% trafiony. Wystarczy zerknąć na mobile.de W Polsce MEGAN 2005 r.30 tkm. przebigu,bezwypadkowy. Na mobile 130 tkm ,walnięty-dopiero cena warta sprowadzenia. Pozdrawiam. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi1961 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mój miał wymianę rozrządu przy 95tkm(faktura z serwisu i wpis w książce serwisowej,data na rolkach)Teraz ma 144tkm i rolki do wymiany.Chyba licznik był cofany bo nie możliwe żeby oryginalne rolki były do wymiany po 50tkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja kupiłem 9,5 letnie - miało niby 162 tys. - czyli ABSOLUTNY STANDARD :)))) Podobno sa takie normy przy cofaniu liczników: - 14-15 tys jesli bezyna; - 15-17 jeśli ropa lub gaz; x ilośc lat :) I faktycznie, szukałem autko około 9 letnie, 90% miało między 150-170 tys :) Ja liczyłem się z tym, że mam cofane, tym bardziej że na gaz. W serisie sprawdzili historie auta, ostatni wpis był jak miało 4 lata i najechane prawie 100 tys :) Czyli dziś może mieć około 230-240 (bo ja już mniej jeżdze). Ale prawde mówiąc, wygląd silnika BDB, prawie zero wycieków itd. No i na szczęscie nie był pukany. Ale inne jakie przeglądaliśmy, po szybach i progach było widać, że ho ho, auta z przeszłością - a ceny jak ideały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas3003 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Gosc mial odwage i napisal co go boli,ale niestety to jest prawda pamietam jak mialem golfa mial takiego dzwona ze byl zlozony z dwoch i wstawilem go do komisu jak zobaczylem ogloszenie w interecie to poplakalem sie ze smiechu bezwypadkowy,sportowe tlumiki a byla sama rura od kolektora az do ostatniego tlumika i same takie niestety w polsce sa tacy ludzie jak widza ze silnik opony i zderzaki swieca sie jak psu wiadomo co to napewno jest bardzo zadbany a jeszcze jak import to trzeba kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi