klajniak91 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Poszukuję autka dla siebie i wpadło mi kilka Renault ;) Mam kilka lalek i znalazłem jedno ciekawe żelazko ;) Co o niej myślicie? ;) http://tablica.pl/oferta/renault-megane-ii-1-9-dci-6biegow-120km-full-opcja-zadbana-CID5-ID2GghD.html#16df6a7513;r:7;s: Pomóżcie jeśli możecie bo akurat jestem zielony ;) Nie mam pojęcia jak z silnikiem diesla i w ogóle ;) Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez 0cool Przeniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mam do sprzedania moją z 08.2005r. Z silnikiem już 130 konnym 300nm nie 120 jest to niewątpliwa zaleta tego auta. Auto bardzo zadbane, nie katowane, nie oszczędzałem na nim, pełny serwis klimatyzacji robiony był robiony w 08.2012, oc do grudnia, olej (ELF SOLARIS) wymieniany był w styczniu tego roku, miałem jej nie sprzedawać bo aż mi jej szkoda, ale potrzebuje coś większego. Tylko musiałbyś troszkę dołożyć, ale masz wtedy pewne auto i święty spokój. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To nie dział na ogłoszenia, ale ja wolałbym kupić z Forum ;) Co do tej z ogłosznia- przebieg wydaje się realny, wygląda ok - ale do full opcji to jej jeszcze spooooro brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi