twister Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam! od tyg.jestem szczęśliwym posiadaczem renault megane 2 sedan którą kupiłem od teścia który zakupił lagunę 2 sprowadzona z włoch i ma problem z karta ponieważ ma tylko jedną.W aso koszt dorobienia drugiej to ok. 500zł.Czy ktos z was spotkał sie z podobnym problemem?Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja tez mam jedna i wiem ze tyle kosztuje dorobienie... Ale nie wiem w czym jest problem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 chyba tesc jest problemem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twister Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Problem jest w tym że chiałby miec dwie w razie zniszczeni lub tp.-tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 poza aso etz mozna chyba zaprogramowac nowa, poszukaj po firmach ktore zajmuja sie elektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 no taniej raczej nie załatwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 500zl to cena z karta czy samo programowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 500 karta a około 100 programowanie czyli trzeba 600zł liczyć za to wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 to nie lepiej kupic karte za 100 na allegro i zaprogramowac w aso ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Karta musi być zakupiona w serwisie do konkretnego samochodu ze starą z innego auta nic się nie da rady zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 peso, dokładnie tak jest, każda karta jest tylko i wyłącznie do danego samochodu w każdym razie tak twierdzi ASO... Kiedyś widziałem na allegro karty do megane, koleś miał 10 kart wszystkie oryginalne nowe zapakowane i sprzedawał po 300zł i mówił ze wystarczy je zakodować... ciekawe czy to działało....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi