Jaclaw Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Witam Panie i Panów, Jestem zainteresowany kupnem Megane II CC W tej chwili znalazłem egzemplarz który jest mi najbliżej sercu. Brakuje tylko skóry - może znajdę na allegro, ksenonów - do zrobienia i niestety klimy automatycznej, ale z manualną też mogę żyć. Mianowicie chodzi o to autko http://allegro.pl/piekne-renault-megane-ii-cabrio-kozak-i3222105149.html Czy ktoś z okolic Krakowa mógł by sprawdzić ten egzmplarz? Będę zobowiązany :unsure: Pozdrawiam Dodano: 07 maj 2013 - 23:34 Proszę o pomoc Dodano: 14 maj 2013 - 11:38 Witam, czy mógł by ktoś mi pomóc i sprawdzić ? Edytowane 8 Maja 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ten kozak był już na forum i chyba nie jeden raz.Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaclaw Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie mogę znaleźć, proszę podaj link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi