grissley Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o wzmacniacze - pogrzeb na tuningforum.pl w dziale caraudio. Co do radia - na tym samym forum napisz do Nazar'a - on ma jakiegoś JVC, który podobno jest znakomity, a przy tym tani (i w dodatku naprawdę ładnie wygląda). Jesli chodzi o radia Alpine to sie na nich nie znam. cda9812 uchodzi za bardzo udany model, ale ilu użytkowników, tyle opinii. Jedno, co wiem o Alpinkach to to, że należy bezwzględnie unikać serii CDE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol555 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 mam jeszcze jedno pytanie: dlaczego w swojej instalacji nie użyłeś subwoofera? czy dobry sub nie rozwiazalby sprawy i to bez przeróbek drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 pol555, bo moze zależy mu na jakości dźwięku a nie łomocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 dlaczego w swojej instalacji nie użyłeś subwoofera? czy dobry sub nie rozwiazalby sprawy i to bez przeróbek drzwi? bo bas ma być z przodu a nie w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grissley Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ależ subwoofer jest. Ale subwoofer załatwia nam jedynie pasmo basu. A głośniki w drzwiach - średnicę i kickbass. A to zdecydowanie nie to samo [ Dodano: 2008-01-23, 19:37 ] zdjęcie samego suba gdzieś posiałem, a siedzi on w miejscu tej drewnianej zaślepki: pod taką podłogą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 witam, mam Megane II 5D z 2007 roku, na razie w pełni seryjne jeśli chodzi o car audio, ale planuję to zmienic;) na razie mam radio Kenwooda KBC W5141 (http://www.cbcaraudio.pl/go/_info/?id=191&&partner_id=25252525&&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885) chcę dokupić głośniki na przód i tył, ewentualnie wzmak, ale niekoniecznie. Nie zależy mi na głośności tylko trochę lepszej jakości dźwięku. Miło byłoby uświadczyć trochę niskich tonów, obejdzie się bez woofera? Może jakieś elipsy do tyłu? Jestem raczej zielony w temacie nagłasniania auta, więc zwracam się do Was o pomoc;) Powiedzmy że chciałbym się zamknąć w 2000 zł z wszystkim (sprzęt, montaż, wygłuszenie, przewody) - co polecacie? to na przód się nada? http://www.audiosklep.pl/hertz-esk-130-p-468.html to http://www.audiosklep.pl/hertz-esk-165-p-469.html albo to http://www.audiosklep.pl/hertz-esk-570-p-470.html na tył? Czekam na porady, z góry dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Będę osobą, która odkopie prehistoryka, górnik roku 2016. :D Ktoś ma foty, które były w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budus2 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Damn Odpisuję z 2021 roku i też chcę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deemte88 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Hej, czy mógłbym prosić @grissley o przesłanie dokumentacji tego jak robił to audio w renault 2? linki wygasły a też chciałbym zrobić to samo i nic nie popsuć przy okazji ? z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi