bronius Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Może całą belkę masz skrzywioną i dlatego Ci tak lata? U mnie nie ma takiego problemu. Nie zarzuca tyłem. Zobacz czy równo tylne opony się ścierają, bo krzywe tylne belki to częsta przypadłość :-/ Wystarczy raz na rękawie polecieć w niewłaściwym miejscu... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 dzieki za rade w piatek pojade do w miare kumatego mechanika co robi renault i zobacze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja mam belke sprawna (sprawdzane) a i tak lata dupa na zakretach, za miekko jest z tylu jak dla mnie, tymbardziej ze mam dlugi samochod przez co automatycznie bardziej ciagnie tyl na zewnatrz na zakretach. Jak juz uda Ci sie utwardzic ta belke to napisz jakim sposobem to zrobiles, bo tez sie powaznie zastanawiam nad takim zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Easy, a ty masz dwu- czy cztero- drążkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o utwardzenie tyłu, to wystarczy wymontować drążki i dać je do zahartowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 oto link jak obnizyć tyłteven-petersen.pwp.blueyonder.co.uk/cliosport/lowering-torsion-bar/"]http://[ciach]teven-petersen.pwp.blueyonder....ng-torsion-bar/ http://forum.meganecoupe.pl/viewtopic.php?...ighlight=#53029 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Easy, a ty masz dwu- czy cztero- drążkowa? Szczerze to nawet nie wiem... a czy to cos zmienia? Sorry ale nie jestem biegly w budowie zawieszenie, a juz belek skretnych to w ogole nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 im więcej drążków tym jest ona sztywniejsza bo lepiej tłumią one ruchy tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nie wiem, musze poczytac w takim razie. A moze ktos wie od razu? Megane I ph II Kombi, 12.1999 r. Ktos wie jaka byla montowana belka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 W mojej są już 4 drążki. Megane I ph II Kombi, 09.1999 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabad Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 witam! zauwazylem, ze w mojej coupejce przod jest wyzej posadzony niz w innych na tych samych kolach. orientuje sie ktos ile wynosi standardowa wysokosc przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 wyrzej wyżej a wymiary znajdziesz w książce serwisowej na serwerze pikura: ftp://renault:[email protected]/ w dziale manuale/megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi