maly23m1 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 przelozylem silnik z megane1.6 do megane w ktorej byl 1.4 poprzednio wraz z komputerem i okablowaniem, ale teraz niemam iskry na swiecach i jest to spowodowane najprawdopodobniej przez immoblajzer, i niewiem niestety co dalej z tymzrobic prosze o jakies podpowiedzi i pomoc. mam nadal stara meganke i wszystkie z niej czesci Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia Nie ten dział! Przenoszę. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Najlepiej to ecu silnika przyuczyć do immo auta lub zrobic immo off w sterowniku, bez elektronika tego nie ogarniesz , albo zamontowac emulator z emulatorem powinieneś sobie poradzić koszt emu około 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly23m1 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dzięki za podpowiedz mam nadzieje ze jakoś to ogarne, bo juz pomysly mi sie skonczyly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Podaj symbole z ecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly23m1 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 S115300203A Hom7700860319 INJBUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi