Basenji Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Forum Renault dla znających angielski http://www.phpbber.com/phpbb/index.php?mfo...clubrenaultforu zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Takie cuś , ponoć niedawno powstało. http://retro-renault.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ja zamawiam ten samochodzik! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1602986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 tu masz to samo, inne fotki... http://auto-avant.gratka.pl/ogl/884.html# ja tez takie chce miec:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 no wyglada niczego sobie, ale nie uwazasz ze jakies podejrzanie tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ...hmmm tanie tanie ale takie auta tez duzo traca na wartosci, to jest drugi wlasciciel, auto z importu, roznie bywa z autami uzywanymi na naszym rynku takze ciezko czasem powiedziec:)) kazde to indywidualna sprawa... kupowac nie kupuje ale chce miec takie najlepiej czarne RS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 kazdy chce sie wyroznic... jeden ma pieniadze, drugi kombinuje a trzeci lubi cos zrobic samemu (majac czy nie majac pieniazkow) :) jak kogos stac na RS'a to prosze bardzo ale ja tam bardziej sobie cenie indywidualny styl osogniety wlasnorecznie, angazujac w to najwiecej serca i wlasnej pracy a nie gotowe kity... :) takie moje male przemyslenia... niewazne ;P a co do tego akurat RS'a... juz czas temu go widzialem... cos jest z nim chyba nie tak skoro nadal jest na sprzedaz... no i te 20kkm? ktos kupi i nie spodobala sie zabawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 jeden woli tak drugi inaczej... poporstu pasuje mi MEGane II a silnik w RS daje duzo radosci :evil: co nie znaczy ze kupuje RS-ke:) (fundusze:) ) oczywiscie indywidualne przerobki tez cenie, tylko ze ja czasu nie mam... no i wiadomo ze czasem nadmiar przerobek szkodzi, tzn. nie lubie "tuningu" w stylu swiecacej i blyszczacej wszystkimi kolorami teczy choinki :) tak delikatnie ale z klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 tak delikatnie ale z klasa mam dokladnie takie samo zdanie! :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 tak delikatnie ale z klasa Tez popieram chociaz ja tam wole miec pod maska niz na:D:D P.S Wkurzaja mnie te stare 25 letnie zgrzyty ktore szybciej slychac niz widac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ...ano jeden z drugim mysli ze jak zalozy do starego diesla golfa II tlumik koncowy co zajeb... pierdzi to juz jest super tuning i na wiejska zabawe jest w sam raz:)) (nie obrazajac przy tym ludzi ze wsi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 A ja tam nie mam ani na masce, ani pod maską.. Haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi