zielonypan Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 W nawiązaniu do tematu "Ile SCENIC-ów jest na forum" wpisy dla użytkowników cabrio i cc Moja MegiCC (kiedyś miałem megI cabrio 1.6 rp 1997) rp -2007 kolor złoty metalik silnik 2.0dci (z boxem+20%) o wyposażeniu dużo by gadać ale jak będą pytania to odpowiem duża kolorowa nawigacja-jak przez pół roku nic się nie pojawi w oprogramowaniu to sprzedam to g.. i kupię lepszą komórkę z nav. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 niech zgadne - 3 lub 4 ? jezeli chodzi o aktywnych uzytkownikow ( m2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 info i fotki w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radhom Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 I ja dołączam do tego grona, świeżo zanabyta sprowadzona z Belgii Megane CC 1,9dCi 2005r 168KK, aktualnie jeszcze w ASO filtry oleje itp.- czekam na zestaw naprawczy do zagłówków i nowa gałkę zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 no to jest nas już trzech jak tak dalej to niebawem zakładamy grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 zakładamy grupę Jeszcze trochę i własne forum założycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie było mnie tu z rok ale czy naprawdę żadnego cc nikt nie kupił no chyba to nie takie znowu badziewie - chociaż plastiki już zaczynają skrzypieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtomek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 W naszym klimacie kabrio to raczej kiepski pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 kiepski? czy ja wiem z miłą chęcią kupiłbym sobie cc, ale potrzebowałem czegoś bardziej pojemnego (woziłem 5 osób + pełen bagażnik) jednak jeśli miałbym wystarczająco pieniędzy na megane CC to długo bym się nie zastanawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtomek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Cięcie Ja tam uważam, że kabrio to tylko Floryda/Kalifornia. U nas tylko kataru można się nabawić ;-) A ja tam uważam że należy zapoznać się z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 W bardziej niesprzyjających warunkach ludzie kupują kabrio ale tak szczerze mówiąc w lato bez dachu a w inne pory roku masz twardy dach więc zupełnie jak normalny samochód no tylko na tylkiej kanapie ciasno ale to już nie nasz ból 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozbi77 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No i jeszcze jeden dołączy Czyli ja z CC 2.0T, Nie zapominajcie niektórzy przynajmniej, że CC to samochód COUPE i CABRIO w jednym. Pozdrooo.... dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahab Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 zdjecie w chwili zakupu No i ja jeszcze fakt ze to zony ale niech i tak bedzie 1999 rok przebieg 60000 km za 3 tyg idzie na zmiane kokpitu skora i delikatna zmiana kokpitu montaz radia 2 DIN przed wakacjami planowane jest obszycie skora siedzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Ja też, ja też MII phII CC 2.0 dCi 8) zdjęcia wkrótce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 To i ja się dopiszę CC 1.9dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi