alucard Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Proszę o ocenę poniższej oferty: http://otomoto.pl/renault-thalia-alize-C26420757.html Samochodu jeszcze nie oglądałem, jestem w kontakcie mailowym ze sprzedającym. Człowiek wydaje mi się uczciwy a samochód w niezłym stanie i przyznam że się trochę napaliłem na tę thalię. Proszę też o rady na co zwrócić szczególną uwagę podczas oględzin tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomecky Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Co prawda miałem trochę starszy model Thaluni, ale nie podoba mi się w egzemplarzu podanym przez Ciebie: 1. "Jestem 3 właścicielem tego egzemplarza" - siedmioletnie auto i już tylu właścicieli? Skoro takie wspaniałe to dlaczego sprzedawali/sprzedają? Ja swoją sprzedawałem jako 5-letnie i żeby nie powiększenie się rodziny to pewnie bym dalej nią jeździł. 2. Mogę się mylić, ale gdzie jest wyświetlacz od klimy? No chyba, że w "manualnych" nie było - nie wiem <_< Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Tomecky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alucard Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 1. Mnie też to zaniepokoiło trochę. Obecny właściciel opisał mi znaną mu historię auta i wydaje się to prawdopodobne. 2. Ja mam manualną klimę w Astrze F z 96' i też nie ma żadnego wyświetlacza, więc tego bym się nie czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Panowie litości .. wyswietlacz w manual. klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi