qfiatek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam, mam wersje pack authentique bez instalacji glosnikowej na tylnych drzwiach. Chcialem uzyskac info od osob ktore samodzielnie podlaczyly instalacje do drzwi tylnych - konkretnie chodzi mi o dl. kabli, wielkosc pasujacych tam glosnikow i sposoby na usuniecie tapicerki drzwi tylnych bez jej uszkodzenia. Mam doswiadczenia ze sciaganiem tapicerki w drzwiach przednich i wiem ze ilosc plastikowych zatrzaskow, ktore lamia sie przy nieumiejetnm (zaryzykuje stwierdzenie ze przy kazdym ) demontazu moze przerazac. Z gory dziekuje za info. Ps. A w jaki sprzet glosnikowy wyposazacie swoje MII zwzywszy ze max rozmiar na przod to 13cm??? Ja zalozylem Pioneer TS-Q131C ( wraz z tweeterami). Graja super ale bez tylu to zaden efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 podpowiedzcie cos bo mam wolne 13 sony i z radością wywaliłbym te garnuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi