sqwara Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam, ostatnio zamarzła mi się grafika aerografem jestem z okolic Krakowa i szukam właśnie jakiegoś salonu który specjalizuje się w grafice aerografem na autach. Szukałem na necie ale nie mogłem znaleźć, dlatego proszę o POMOC. Może wiecie czy i gdzie jest taki salon aerografu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nie wiem gdzie taki jest ale wiem ze koszty są w tysiącach złotych.... poszukaj na allegro... zalezy ile chcesz polakierować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 tzn ja nie chce całego auta tylko lewy przedni błotnik trochę maski i trochę drzwi koleś z szczecina jak widział mój projekt grafiki wycenił na 600 zł ale do szczecina nie będę jechał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 mogę spytać czy znajomemu sie będzie chciało ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 sqwara, no to tanio.... bo ostatnio kumplowi powiedzieli za wnęki te co je widać jak otworzy się drzwi w coupe około 2000zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 heh tak ale ja jedeno kolorowe bo jak by było kolorowe to 7 razy tyle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zapytam kuzyna (jak nie zapomne :roll: ) - bo mial wizytowke kolesia ktory malowal mur na Glowackiego (za stadionem Wawelu). Podobno kolo bawi sie tez aerografem wlasnie... Jak cos bede wiedzial - odezwe sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 U mnie cos takiego robia. Nie wiem czy jest to aerograf czy vinyl, ale wyglada super, widzialem pare samochodow od nich. Jak chcesz to moge skoczyc zapytac o cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi