krystian_net Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Prosze o opinie czy za ta cena nie jest duzo za duzo bo jesli tylko troche to ok, mysle, ze samochod jest godny uwagi: 122.000 km przebiegu - abs - el. szyby - el. lusterka - komputer - klimatyzacja - radio - poduszki: - szt. 4 Historia pojazdu: - I właściciel - właściciel niepalący - instalacja gazowa sekwencyjna - po dużym przeglądzie - 2 komplety nowych opon (letnie i zimowe) PROSZE O OPINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 zdjęcia prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jeżeli wszystko w nim na tip top to da sie przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 rok jaki? ale 19000 to hmmm troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andystrong Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 zobacz kiedy byl rozrzad robiony bo do tego silnika 1200zl (mnie czeka wymiana na wiosne) jaki gaz bo ja mam z 2003 roku stara sekwencja nikt w okolicy tego nie robi czy auto z polski bo oplaty sa mniejsze na alegro te modele chodza od 17000 do 23000 wiec cena jest ok jak wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Robak, jest w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 zobacz kiedy byl rozrząd robiony bo do tego silnika 1200zlchyba w ASO dając się doić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi