art Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, zdycha mi w prawej półosi przegub zewnętrzny, więc chcę wymienić od razu całą półoś bo nie widzę sensu za placenie za przegub, a zalozmy padnie wewnetrzny i bede i tak musial kupic polos popatrzylem na allegro i znalazlem jakaś firme EXPERT LINE czy ktos mial moze z nia doczynienia ? czy moze cos innego kupic, a jak tak to jakiej firmy ? I jeszcze jedno pytanko, da się rade samemu to wymieć ? czy lepiej się nie brać za to ?) pozdrawiam Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja kupiłem lewą półoś z pierścieniem ABS markowaną przez tanią firmę AD (koszt 260 zł) i okazała się to półoś metelli, która normalnie kosztuje coś około 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Z wymianą powinieneś sobie poradzić. Nie wiem jak to wygląda cenowo ale najlepsze półosie są firmy Lobro. Tu link do osłony przegubu firmy o której mówię. LOBRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak szukałem do swojej to Lobro nic z półosi do meganek nie znalazłem: http://www.gknservice.com/gkn-ids/resource...oints_05-06.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Źle szukałeś. Są nawet 4 rodzaje. Załączam fotkę z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki500 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 zoło ładny masz katalog części zamiennych firmy FOTA tylko te ceny detaliczne w tym cenniku nie są już aktualne !! ale te też polecam Lobro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Heh, wczoraj oddalem auto do mechanika, zrobia to w cenie ok 300 zl z wymiana u mnie jest taki problem ze nie dysponuje garazem, a jak wiecie zima teraz jest, u mnie lezy snieg, wiec ciezko by było mimo wszystko pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 zoło ładny masz katalog części zamiennych firmy FOTA tylko te ceny detaliczne w tym cenniku nie są już aktualne !! ale te też polecam Lobro Chyba są aktualne ponieważ aktualizacja była ze 3 czy 5 dni temu. Poza tym to tylko detal. Po znajomości cena zawsze będzie lepsza 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi