Akselb3 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam serdecznie! Jako że jest to dział Offtopic / Fun będe miał do Was prośbę: Stworzyłem strone www.Gierki24.pl z grami online. Jezeli możecie oceńcie strone, zaproponujcie sugestie itp. Dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 wrzuć gry bo póki co pograć nie można :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 gra drag racer się wiesza w cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 - układ na tabelach zwiększa Ci kod i utrudni modyfikacje - http://validator.w3.org/check?verbose=1&am....gierki24.pl%2F - kolorystyka taka sobie; jaskrawe obrazki na czarnym tle sprawiają, że tekst staje się mało widoczny To tak na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Fajna stronka i bardzo fajne gierki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Dla mnie jeden bardzo ważny mankament mase gierek się nie ładuje, tylko biała plansza. Np. gra PIJAK. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselb3 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 [Cięcie] Dziękuje za opinie Jednak nie zgodze się że gry nie działają. Sprawdzamy wszystkie bardzo dokładnie i każda działa, a jeżeli u was się nie wyświetla musi nie być jakiejś wtyczki lub czegoś podobnego. Dziękuje za info Radzę zapoznać się z regulaminem forum i więcej go nie łamać - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 musi nie być jakiejś wtyczki lub czegoś podobnego. Zgodzę się ale grę Pijak próbowałem odpalić na 3 różnych komputerach na 2 różnych systemach i 3 różnych przeglądarkach. Powiedz w takim razie co mam zainstalować do Opery lub Firefoxa, żeby ruszyłą ta gra? To nie są pretensje bo może faktycznie czegoś mi brakuje. Prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 przychylam się do opinii gacek_fm, o tym że sę nie odpalają tylko białe pola, i bynajmniej nie jstto wina wtyczek, chyba że trzba jakieś turbo magiczno specjalnej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Gry się nie ładują, bo implementacja gier jest nieprawidłowa. Gra pijak odpala się ze źródła (patrząc w kod strony można dojść adres źródłowy gry pijak) - i tam faktycznie gra działa. Tylko na stronie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi