Adramelek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Witam Czy istnieje samochód który ma oryginalnie zamontowany system nawigacji wyświetlany na przedniej szybie? Mój znajomy bajkopisarz twierdzi że ostatnio jechał właśnie nowiutkim Mercedesem który taką nawigację posiada, chciał bym to zweryfikować bo mam dość jego bajek hehe Edytowane 26 Października 2013 przez Adramelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Słyszałem o Garmin Hud,ale o oryginalnie zamontowanej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adramelek Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 No ja też coś czytałem o niej, ale właśnie o oryginalnej nic nie znalazłem, a według niego takie nawigacje już od dawna są montowane w samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi