yoshki Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam, wczoraj jeszcze jadac autem wszystko bylo w porzadku a dzisiaj rano wsiadam i nie odpalilo mi radio...nie reaguje na przyciskanie przycisku Włącz (mimo ze sam przycisk jest podswietlony) - nie reaguje poprostu na nic...nie wiem czy to przez te ostatnie mrozy czy przez cos innego...pozatym caly czas mi sie swiecu wyswietlacz z zegarem i temperatura, nawet po zgaszeniu silnika, wyciagnieciu karty i zamknieciu auta...moze mi ktos cos poradzic?? ...jutro jade w dluzsza trase a jazda bez radia dla mnie juz nie jest taka przyjemnoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adinem Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Odepnij aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi