topor1988 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam. Mam problem ze sczytaniem błędów. Mam najnowszą bazę do programu która waży 860MB Program jedyne co znajduje w samochodzie to ECM oraz ABS-VDC ale nic nie może z tego sczytać gdyż dostaje komunikat o braku tych urządzeń w bazie. Jest jakaś inna 'nowsza' baza? Nie znalazłem (a testowałem również te mniejsze). Jakiś pomysł? Samochód to Megane Coupe 1.6e '97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojaj1978 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam DDT2000 w twoim aucie nie sczyta żadnych błędów było już o tym wiele razy jedynie co możesz zrobić to na pracującym silniku podejrzeć parametry live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja u siebie ręcznie wskazywałem sterownik silnika i program czytał błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi