Oktan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam! Przeszukałem forum jednak nie znalazłem odpowiedzi na dręczące mnie pytanie.... Czy wszystkie wersje Megane II maja kompletna instalacje radiową? Chodzi mi o to czy wszedzie są podciągnięte kable głośnikowe... przód,tył, podszybie ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 tak, wiązki audio są uniwersalne, nie wiem czy były jakieś wersje meganek bez głośników w ogóle, chyba jakieś policyjne czy dostawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktan Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 a można jakoś sprawdzic czy są te wiązski głośnikowe bez rozbierania tapicerki?? Oriętuje sie ktos może ile kosztuje zamontowanie głośników z tyłu w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 po co w ASO? jedź lepiej do firmy car-audio to Ci porządnie zamontują i wygłuszą drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi